11/05/2021 11/05/2021 Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, θα δεχθεί αύριο Τετάρτη 12 Μαΐου στις 14:00, σε επίσημη επίσκεψη, τον Πρωθυπουργό του Μαυροβουνίου Καθηγητή Δρ. Ζντράβκο Κριβοκάπιτς. Ο Πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου θα συνοδεύεται από τον Υπουργό Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μιλότσκο Σπάσιτς, τον Υπουργό Οικονομικής Ανάπτυξης κ. Γιάκοβ Μιλάτοβιτς και τον Πρόξενο του...
11 Μαΐου, 2021 - 11:04
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2021 - 11:08

Στον Αρχιεπίσκοπο αύριο ο Πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο αύριο ο Πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, θα δεχθεί αύριο Τετάρτη 12 Μαΐου στις 14:00, σε επίσημη επίσκεψη, τον Πρωθυπουργό του Μαυροβουνίου Καθηγητή Δρ. Ζντράβκο Κριβοκάπιτς.

Ο Πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου θα συνοδεύεται από τον Υπουργό Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μιλότσκο Σπάσιτς, τον Υπουργό Οικονομικής Ανάπτυξης κ. Γιάκοβ Μιλάτοβιτς και τον Πρόξενο του Μαυροβουνίου στην Θεσσαλονίκη κ. Βασίλη Γ. Αποστολόπουλο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων