26/01/2023 26/01/2023 Εθιμοτυπικές συναντήσεις είχε σήμερα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Πρώτος επισκέφθηκες τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ελλάδος ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Νικολόπουλος με τη συζήτηση να επικεντρώνεται σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.   Ακολούθησε η επίσκεψη της Αντιπροέδρου της Ε.Σ.Η.Ε.Α. και πρώην Βουλευτή, Άριας Αγάτσα. Η κ. Αγάτσα...
26 Ιανουαρίου, 2023 - 13:12
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2023 - 13:13

Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο η Αντιπρόεδρος της Ε.Σ.Η.Ε.Α., Άρια Αγάτσα

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο η Αντιπρόεδρος της Ε.Σ.Η.Ε.Α., Άρια Αγάτσα

Εθιμοτυπικές συναντήσεις είχε σήμερα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Πρώτος επισκέφθηκες τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ελλάδος ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Νικολόπουλος με τη συζήτηση να επικεντρώνεται σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

 

Ακολούθησε η επίσκεψη της Αντιπροέδρου της Ε.Σ.Η.Ε.Α. και πρώην Βουλευτή, Άριας Αγάτσα. Η κ. Αγάτσα έλαβε την ευχή του Μακαριωτάτου και συνομίλησε μαζί του για θέμα κοινού ενδιαφέροντος. Ο Αρχιεπίσκοπος από την πλευρά του ευχαρίστησε της δημοσιογράφο η οποία έλκη την καταγωγή της από την Βοιωτία και της ευχήθηκε καλή συνέχεια στο έργο της.

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων