29/11/2023 29/11/2023 Σειρά συναντήσεων είχε από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, 29 Νοεμβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.  Πρώτο επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο ο Βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ., Λάζαρος Τσαβδαρίδης, με τον οποίο συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.     Στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος υποδέχθηκε την Δημοσιογράφο και Αντιπρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Άρια Αγάτσα, με την...
29 Νοεμβρίου, 2023 - 13:21
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2023 - 12:55

Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο η Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Άρια Αγάτσα

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο η Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Άρια Αγάτσα

Σειρά συναντήσεων είχε από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, 29 Νοεμβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. 

Πρώτο επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο ο Βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ., Λάζαρος Τσαβδαρίδης, με τον οποίο συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

 

 

Στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος υποδέχθηκε την Δημοσιογράφο και Αντιπρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Άρια Αγάτσα, με την οποία συζήτησαν θέματα της επικαιρότητας, καθώς και για την ιδιαίτερη πατρίδα τους, τη Βοιωτία.

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων