30/05/2023 30/05/2023 Τριάντα παιδιά από τον Παιδικό Σταθμό «Η Ζωοδόχος Πηγή» και τον Παιδικό Σταθμό -Νηπιαγωγείο «Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών από το Δήλεσι συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Η Διευθύντρια κ. Κατερίνα Ράπτη ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την...
30 Μαΐου, 2023 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2023 - 21:07

Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο μαθητές παιδικών σταθμών από το Δήλεσι

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο μαθητές παιδικών σταθμών από το Δήλεσι

Τριάντα παιδιά από τον Παιδικό Σταθμό «Η Ζωοδόχος Πηγή» και τον Παιδικό Σταθμό -Νηπιαγωγείο «Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών από το Δήλεσι συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Η Διευθύντρια κ. Κατερίνα Ράπτη ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την αγάπη και την μέριμνά του. Ο Μακαριώτατος συνομίλησε με τα παιδιά, ενώ άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των γονιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με το γιο του Φρέντι Μπελέρη συναντήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών επισκέφθηκαν πενήντα φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ

(Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων