15/11/2023 15/11/2023 Συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, είχε σήμερα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.  Αυτή ήταν η πρώτη επίσημη συνάντηση των δύο πλευρών ύστερα από την εκλογή του κ. Χαρδαλιά, στις 8 Οκτωβρίου, στη θέση του Περιφερειάρχη της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας. Ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, ο...
15 Νοεμβρίου, 2023 - 12:58
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2023 - 16:43

Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς

Συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, είχε σήμερα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. 

Αυτή ήταν η πρώτη επίσημη συνάντηση των δύο πλευρών ύστερα από την εκλογή του κ. Χαρδαλιά, στις 8 Οκτωβρίου, στη θέση του Περιφερειάρχη της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας.

Ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, ο οποίος θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του την 1η Ιανουάριου 2024, έγινε δεκτός αρχικά από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτη Βαρνάβα Θεοχάρη.

Στη συνέχεια τον υποδέχθηκε ο Μακαριώτατος κ.κ. Ιερώνυμος, ο οποίος αρχικά τον συνεχάρη για την εκλογή του. Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και Νίκος Χαρδαλιάς συζήτησαν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος με επίκεντρο την προσφορά και τον άνθρωπο, κάτι άλλωστε το οποίο χαρακτηρίζει τη συνεργασία της Περιφέρειας με την Εκκλησία.

Ο Μακαριώτατος σημείωσε ότι πάντοτε υπήρχε μία καλή συνεργασία με την Περιφέρεια και ο κ. Χαρδαλιάς από την πλευρά του εξήρε το έργο της Εκκλησίας τονίζοντας: «Είμαι εδώ για να συνδράμω στην προσπάθειά σας».

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε τον Περιφερειάρχη και ανταλλάξαμε απόψεις. Μέσα σε αυτές τις απόψεις ήταν και η επιτέλεση πολλών έργων που σκοπό έχουν να εξυπηρετούν τους συνανθρώπους μας» υπογράμμισε μετά την συνάντηση ο Αρχιεπίσκοπος. Ο Περιφερειάρχης εξήρε για ακόμη μία φορά το έργο της Εκκλησίας και το ενδιαφέρον του Αρχιεπισκόπου για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. «Αυτό το έργο πρέπει να βρει συμπαραστάτες και αρωγούς» υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων