22/02/2024 22/02/2024 Σειρά συναντήσεων είχε σήμερα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.  Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα κ. Αντρέα Κιντλ είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Στην συνέχεια τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκαν μέλη του Πανελληνίου Σωματείου Ελλήνων Στρατιωτικών κι αμέσως μετά...
22 Φεβρουαρίου, 2024 - 13:33
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2024 - 14:06

Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο Πρέσβης της Γερμανίας

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο Πρέσβης της Γερμανίας

Σειρά συναντήσεων είχε σήμερα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα κ. Αντρέα Κιντλ είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Στην συνέχεια τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκαν μέλη του Πανελληνίου Σωματείου Ελλήνων Στρατιωτικών κι αμέσως μετά ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Αλέξιος Σωτηρόπουλος συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών Βύρωνα κ. Μαρία Γκανέτσου.

Ο Δήμαρχος θέλησε να ευχαριστήσει τον Αρχιεπίσκοπο για την στήριξη και την βοήθειά του στην λειτουργία του Βαφειαδάκειου Βρεφονηπιακού Σταθμού Βύρωνα.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα o Μακαριώτατος είχε συνάντηση με την υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ. Μαρία Κεφάλα, ενώ η αρχικά προγραμματισμένη συνάντηση με τον νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Δημήτριο Μάλλιο, δεν πραγματοποιήθηκε εξαιτίας τροποποίησης του προγράμματος του κ. Αρχηγού.

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων