19/10/2023 19/10/2023 Συνάντηση με τον πρώην Υπουργό κ. Μάρκο Μπόλαρη είχε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, κατά την οποία συζήτησαν διάφορα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος. Κατόπιν, τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δωρίδος κ. Δημήτριος Γιαννόπουλος.Ο Μακαριώτατος καλωσόρισε τον κ. Γιαννόπουλο και συνομίλησαν για διάφορα θέματα, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε, μεταξύ άλλων,...
19 Οκτωβρίου, 2023 - 15:49
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2023 - 16:01

Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο πρώην Υπουργός Μάρκος Μπόλαρης και ο νέος Δήμαρχος Δωρίδος

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο πρώην Υπουργός Μάρκος Μπόλαρης και ο νέος Δήμαρχος Δωρίδος

Συνάντηση με τον πρώην Υπουργό κ. Μάρκο Μπόλαρη είχε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, κατά την οποία συζήτησαν διάφορα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Κατόπιν, τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δωρίδος κ. Δημήτριος Γιαννόπουλος.Ο Μακαριώτατος καλωσόρισε τον κ. Γιαννόπουλο και συνομίλησαν για διάφορα θέματα, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι το 1964 διορίστηκε ως καθηγητής στο Λιδωρίκι.

(Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων