02/02/2023 02/02/2023 Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο επισκέφτηκε χθες, ο υποψήφιος Βουλευτής Α΄ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ κ. Πάνος Αβραμόπουλος, για να λάβει την ευλογία του. Με την ευκαιρία ο κ. Αβραμόπουλος με τον Μακαριώτατο για τη Βυζαντινή ταυτότητα της Αθήνας, δοθέντος ότι έχει προλογίσει και το βιβλίο του κ. Πάνου Αβραμόπουλου «Βυζαντινά αριστουργήματα της...
02 Φεβρουαρίου, 2023 - 11:55

Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο υποψήφιος Βουλευτής της Α΄ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Αβραμόπουλος

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο υποψήφιος Βουλευτής της Α΄ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Αβραμόπουλος

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο επισκέφτηκε χθες, ο υποψήφιος Βουλευτής Α΄ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ κ. Πάνος Αβραμόπουλος, για να λάβει την ευλογία του.

Με την ευκαιρία ο κ. Αβραμόπουλος με τον Μακαριώτατο για τη Βυζαντινή ταυτότητα της Αθήνας, δοθέντος ότι έχει προλογίσει και το βιβλίο του κ. Πάνου Αβραμόπουλου «Βυζαντινά αριστουργήματα της Αθήνας», αλλά και για θέματα υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας, στα πλαίσια των εμπνευσμένων παρεμβάσεων που πραγματοποιεί η Αρχιεπισκοπή Αθηνών με τις κοινωνικές δομές της, για να στηρίξει τους ασθενέστερους και τους κοινωνικά αδυνάτους. Συνακόλουθα ευσύνοπτα συζήτησαν και για ενάρετες προσωπικότητες της ελληνικής γραμματολογίας – ένεκα και της πολύκλαδης φιλολογικής αρματωσιάς του Αρχιεπισκόπου – εστιάζοντας στον οιστρηλατημένο συγγραφέα Γιώργου Θεοτοκά, που όργωσε με τον ατρύγετο πνευματικό μόχθο του, το απέραντο έδαφος της ελληνικής γραμματολογίας.

Ο κ. Αβραμόπουλος M.Sc Δ/χος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π., που εδώ και χρόνια στα πλαίσια των πολιτισμικών του δράσεων, και ως συγγραφέας διατηρεί Ραδιο-φωνική Εκπομπή για τον Πολιτισμό και την Ορθοδοξία, ενώ αρθρογραφεί σε πολλά sites με θέματα ορθόδοξης πνευματικότητας, από κάθε μετερίζι που του δίνεται η ευκαιρία, προβάλλει το ευγενές πολιτισμικό ήθος της Ορθοδοξίας, αλλά και την πολυεδρική προ-σφορά και συμβολή της στην ελληνική κοινωνία, ηθικά, πνευματικά και οικονομικά, με τους έξοχους Ιεράρχες της, στη μακρά εκπόρευση του Ελληνισμού στη λεωφόρο του χρόνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων