19/01/2023 19/01/2023 Μαθητές από το Ζάννειο Πειραματικό Γυμνάσιο Πειραιά επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Οι περίπου πενήντα μαθητές συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του Σχολείου και εκπαιδευτικούς στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας εξέφρασαν την επιθυμία να συναντηθούν με τον Αρχιεπίσκοπο, να συνομιλήσουν μαζί του και να πάρουν...
19 Ιανουαρίου, 2023 - 15:03

Στον Αρχιεπίσκοπο μαθητές από το Ζάννειο Πειραματικό Γυμνάσιο Πειραιά

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο μαθητές από το Ζάννειο Πειραματικό Γυμνάσιο Πειραιά

Μαθητές από το Ζάννειο Πειραματικό Γυμνάσιο Πειραιά επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Οι περίπου πενήντα μαθητές συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του Σχολείου και εκπαιδευτικούς στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας εξέφρασαν την επιθυμία να συναντηθούν με τον Αρχιεπίσκοπο, να συνομιλήσουν μαζί του και να πάρουν την ευχή του, ενώ νωρίτερα είχαν επισκεφθεί και το Αρχοντικό των Μπενιζέλων, το σπίτι της Αγίας Φιλοθέης στην Πλάκα.

Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τα παιδιά και τους καθηγητές τους και ενδιαφέρθηκε να μάθει τους στόχους και τα οράματά τους. Μίλησε για την προσφορά της Αγίας Φιλοθέης στην Εκκλησία και στην κοινωνία και αναφέρθηκε στην ιστορία του κτηρίου της Αρχιεπισκοπής και του πατρικού σπιτιού της Αγίας, το οποίο είναι το παλαιότερο στην Αθήνα.

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων