13/12/2021 13/12/2021 Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού Δυτ. Ελλάδας Νίκος Κοροβέσης είχε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Σύμφωνα με το ertnews.gr, στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε η προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού και ιδιαίτερα του προσκυνηματικού, με την ανάληψη πρωτοβουλιών, κοινών δράσεων και συντονισμένων ενεργειών, για τα οποία ο Αντιπεριφερειάρχης έλαβε την βεβαίωση...
13 Δεκεμβρίου, 2021 - 20:23

Στον Αρχιεπίσκοπο ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Δυτ. Ελλάδας

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Δυτ. Ελλάδας

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού Δυτ. Ελλάδας Νίκος Κοροβέσης είχε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε η προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού και ιδιαίτερα του προσκυνηματικού, με την ανάληψη πρωτοβουλιών, κοινών δράσεων και συντονισμένων ενεργειών, για τα οποία ο Αντιπεριφερειάρχης έλαβε την βεβαίωση στήριξης από τον μακαριότατο, ενώ ταυτόχρονα δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στην ανάπτυξη προτάσεων για την αξιοποίηση της θρησκευτικής περιουσίας στην Καλογριά Αχαϊας. Επιπλέον οριστικοποιήθηκε κοινή πολιτιστική δράση της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την Αρχιεπισκοπή που θα πραγματοποιηθεί την Άνοιξη στην Ηλεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων