28/11/2023 28/11/2023 Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, επισκέφτηκε σήμερα Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, ο Σεβ. Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος. Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να εκφράσει για ακόμα μια φορά τις ευχαριστίες, τον σεβασμό και την αγάπη του προς τον Μακαριώτατο Προκαθήμενο, καθώς και να συζητήσει και να τον ενημερώσει, για διάφορα θέματα...
28 Νοεμβρίου, 2023 - 14:16
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2023 - 14:26

Στον Αρχιεπίσκοπο ο Μητροπολίτης Καστορίας Καλλίνικος

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο ο Μητροπολίτης Καστορίας Καλλίνικος

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, επισκέφτηκε σήμερα Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, ο Σεβ. Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να εκφράσει για ακόμα μια φορά τις ευχαριστίες, τον σεβασμό και την αγάπη του προς τον Μακαριώτατο Προκαθήμενο, καθώς και να συζητήσει και να τον ενημερώσει, για διάφορα θέματα που αφορούν την ακριτική Ιερά Μητρόπολη.

Τον Σεβασμιώτατο στην Αθήνα συνόδευσαν, ο διάκονος της Ι. Μητροπόλεως π. Παντελεήμων Δόνες και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Ι. Μητροπόλεως κ. Σπύρος Ασημακόπουλος .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων