11/12/2019 11/12/2019 Με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο θα συναντηθεί σήμερα, στις 15:30 στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς.  Η συνάντηση έχει εθιμοτυπικό χαρακτήρα, καθώς ο Σέρβος Πρόεδρος βρίσκεται από χθες στη χώρα μας για σειρά επαφών με εκπροσώπους. Λίγη ώρα αργότερα ο Μακαριώτατος θα έχει συνάντηση με τον Αναπληρωτή...
11 Δεκεμβρίου, 2019 - 8:26

Στον Αρχιεπίσκοπο σήμερα ο Σέρβος Πρόεδρος

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο σήμερα ο Σέρβος Πρόεδρος

Με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο θα συναντηθεί σήμερα, στις 15:30 στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς. 

Η συνάντηση έχει εθιμοτυπικό χαρακτήρα, καθώς ο Σέρβος Πρόεδρος βρίσκεται από χθες στη χώρα μας για σειρά επαφών με εκπροσώπους.

Λίγη ώρα αργότερα ο Μακαριώτατος θα έχει συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιο για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργο Κουμουτσάκο. Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθεί το φλέγον ζήτημα του μεταναστευτικού προβλήματος και η συνεργασία του Κράτους με την Εκκλησία για το ζήτημα αυτό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων