24/04/2019 24/04/2019 Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου του ομωνύμου Δήμου χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στην Ακολουθία του Νιπτήρος. Τον Μακαριώτατο υποδέχθηκε ο Προϊστάμενος του εν λόγω ναού π. Ματθαίος Χάλαρης, ενώ οι κληρικοί και οι λαϊκοί της εκκλησίας έσπευσαν να του ασπαστούν το χέρι και να λάβουν...
24 Απριλίου, 2019 - 20:22
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2019 - 21:55

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου ο Αρχιεπίσκοπος

Διαδώστε:
Στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου ο Αρχιεπίσκοπος

Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου του ομωνύμου Δήμου χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στην Ακολουθία του Νιπτήρος. Τον Μακαριώτατο υποδέχθηκε ο Προϊστάμενος του εν λόγω ναού π. Ματθαίος Χάλαρης, ενώ οι κληρικοί και οι λαϊκοί της εκκλησίας έσπευσαν να του ασπαστούν το χέρι και να λάβουν την ευχή του. Στο τέλος της ακολουθίας ο Αρχιεπίσκοπος θέλησε να κλείσει τον χαιρετισμό του με τα τελευταία λόγια του Kυρίου προς τους μαθητές λέγοντας “Δεν ήρθα στον κόσμο για να με υπηρετούν αλλά εγώ να υπηρετώ τους άλλους και μόνο αυτό να πάρουμε ως σύνθημα θα νιώσουμε το Πάσχα καλύτερα απο κάθε άλλη φορά”.

Φώτο: Χρήστος Μπόνης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων