24/12/2020 24/12/2020 Τα Κεντρικά Γραφεία της Διοίκησης του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ‘’ΑΠΟΣΤΟΛΗ’’ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών επισκέφθηκε ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας, όπου τον υποδέχθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών με τον Γενικό Διευθυντή της “ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ’” Κωνσταντίνο Δήμτσα. «Η Εκκλησία της Ελλάδος αλλά ιδιαίτερα η ‘’ΑΠΟΣΤΟΛΗ’’ στάθηκαν και στέκονται δίπλα στους ανθρώπους που υποφέρουν. Η σημερινή μου...
24 Δεκεμβρίου, 2020 - 13:10
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2020 - 16:32

Ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Διαδώστε:
Ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Τα Κεντρικά Γραφεία της Διοίκησης του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ‘’ΑΠΟΣΤΟΛΗ’’ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών επισκέφθηκε ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας, όπου τον υποδέχθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών με τον Γενικό Διευθυντή της “ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ’” Κωνσταντίνο Δήμτσα.

«Η Εκκλησία της Ελλάδος αλλά ιδιαίτερα η ‘’ΑΠΟΣΤΟΛΗ’’ στάθηκαν και στέκονται δίπλα στους ανθρώπους που υποφέρουν. Η σημερινή μου επίσκεψη αποτελεί έκφραση της αναγνώρισης του πολυσχιδούς έργου σας» υπογράμμισε ο κ. Σταικούρας.

Πυξίδα της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ’’ είναι η ανάγκη του εμπερίστατου αδερφού και τηρούμε όλοι μας ανεξαιρέτως τις εντολές του Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερωνύμου, προτεραιότητα ο άνθρωπος, οι ανάγκες του, οι δυσκολίες του, η ανακούφιση του, να γινόμαστε συνεχώς τα δεκανίκια του» τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της ‘’ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ’’ Κωνσταντίνος Δήμτσας.

Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του Υπουργού Οικονομικών για τις δράσεις και τα προγράμματα της ‘’ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ’’ ο κ. Δήμτσας πρόσθεσε: «ο Οργανισμός και πρωτίστως η Εκκλησία είναι αρωγός σε επίπεδο πολιτικής προστασίας με γνώμονα την ανακούφιση του πλησίον μας! Αυτό δεν είναι μόνο χρέος και καθήκον αλλά η πραγματική αιτία της ύπαρξης μας, υπάρχουμε για να στηρίζουμε, αυτή είναι η δική μας ‘’αποστολή’’.

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων