15/05/2020 15/05/2020 Σε αυτή την δύσκολη περίοδο που επέφερε η πανδημία του κορονοϊού, η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» καταβάλλει καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια για να στηρίξει και να ενισχύσει όσους περισσότερους συνανθρώπους μας χρειάζονται την βοήθειά μας. Την έμπρακτη στήριξή της στις δράσεις του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών έδειξε η εταιρεία Nutricia, προσφέροντας στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» περισσότερα από 4.000...
15 Μαΐου, 2020 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2020 - 19:45

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ: 4.000 τεμάχια νηπιακό ρόφημα γάλακτος

Διαδώστε:
ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ: 4.000 τεμάχια νηπιακό ρόφημα γάλακτος

Σε αυτή την δύσκολη περίοδο που επέφερε η πανδημία του κορονοϊού, η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» καταβάλλει καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια για να στηρίξει και να ενισχύσει όσους περισσότερους συνανθρώπους μας χρειάζονται την βοήθειά μας.

Την έμπρακτη στήριξή της στις δράσεις του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών έδειξε η εταιρεία Nutricia, προσφέροντας στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» περισσότερα από 4.000 τεμάχια Nutricia Bioloviko νηπιακό ρόφημα γάλακτος, βιολογικής καλλιέργειας, κατάλληλο για νήπια από ενός έτους. Το κλιμάκιο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», με την χορηγία της Nutricia, θα μπορέσει να μοιράσει τα γάλατα σε κοινωνικά αδύναμες οικογένειες που αντιμετωπίζουν καθημερινές δυσκολίες διαβίωσης.

Ο κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» τόνισε πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν άνθρωποι και φορείς που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με κύριο στόχο να μην υποφέρει κανένας συνάνθρωπός μας. «Η χορηγία της εταιρείας Nutricia αποδεικνύει ότι όταν συνεργαζόμαστε όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε ανακούφιση σε νέα ζευγάρια που έχουν ανάγκη». Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον κ. Συμεών Λουλούμαρη, Γενικό Διευθυντή της εταιρείας Nutricia, που με αυτήν την γενναιόδωρη χορηγία θα καταφέρουμε να ανακουφίσουμε χιλιάδες οικογένειες με μικρά παιδιά».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων