04/10/2021 04/10/2021 ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΕΝΤΡΟ – Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος Ξεκίνησαν σήμερα οι τακτικές εργασίες της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου. Ύστερα από δύο χρόνια, εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που έχουν επιβληθεί από την πανδημία του κορωνοϊού, η Ιεραρχία συνεδριάζει και πάλι. Αυτή τη φορά, όμως, όχι στον...
04 Οκτωβρίου, 2021 - 12:49
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2021 - 18:09

Σύγκληση Ιεραρχίας με υγειονομικά μέτρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Σύγκληση Ιεραρχίας με υγειονομικά μέτρα (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΕΝΤΡΟ – Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος

Ξεκίνησαν σήμερα οι τακτικές εργασίες της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου. Ύστερα από δύο χρόνια, εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που έχουν επιβληθεί από την πανδημία του κορωνοϊού, η Ιεραρχία συνεδριάζει και πάλι.

Αυτή τη φορά, όμως, όχι στον φυσικό της χώρο, δηλαδή στο Συνοδικό Μέγαρο, αλλά στο Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ιερά Μονή Πεντέλης, για την καλύτερη ασφάλεια, στο πλαίσιο του περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.

Οι Αρχιερείς και όσοι είχαν δικαίωμα να εισέλθουν στον χώρο διεξαγωγής των εργασιών επέδειξαν τα σχετικά πιστοποιητικά εμβολιασμού ή το αποτέλεσμα της διενέργειας του σχετικού τέστ όπως θα δείτε και στα πλάνα που κατέγραψε ο φακός του ope.gr.

Κάμερα: Μανώλης Δημελλάς

Μοντάζ: Κώστας Κουράκος

Επιμέλεια βίντεο: Πέπη Οικονoμάκη  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων