06/06/2023 06/06/2023 Το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως εκφράζει την οδύνη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την ξαφνική απώλεια του Δημητρίου Μπαλαγεώργου, Καθηγητή Μουσικολογίας του τμήματος Μουσικών Σπουδών Ε.Κ.Π.Α., εξαίρετου ακαδημαϊκού, αγαπημένου και στενού συνεργάτη του Ι.Π.Ε. και συγγραφέα του εκπαιδευτικού υλικού της θεματικής ενότητας “Ελληνικός και Ευρωπαϊκός Μουσικός Πολιτισμός ”. Το Ι.Π.Ε. εύχεται στην οικογένεια και...
06 Ιουνίου, 2023 - 16:37
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2023 - 16:29

Συλλυπητήρια του Ι.Π.Ε. για την εκδημία του καθηγητού Δημητρίου Μπαλαγεώργου

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια του Ι.Π.Ε. για την εκδημία του καθηγητού Δημητρίου Μπαλαγεώργου

Το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως εκφράζει την οδύνη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την ξαφνική απώλεια του Δημητρίου Μπαλαγεώργου, Καθηγητή Μουσικολογίας του τμήματος Μουσικών Σπουδών Ε.Κ.Π.Α., εξαίρετου ακαδημαϊκού, αγαπημένου και στενού συνεργάτη του Ι.Π.Ε. και συγγραφέα του εκπαιδευτικού υλικού της θεματικής ενότητας “Ελληνικός και Ευρωπαϊκός Μουσικός Πολιτισμός ”.

Το Ι.Π.Ε. εύχεται στην οικογένεια και στους φίλους του “καλή δύναμη. Οι προσευχές όλων μας θα συνοδεύουν πάντοτε την ψυχή του”.

Διαβάστε ακόμη: Η Ιερά Σύνοδος για την εκδημία του Δημητρίου Μπαλαγεώργου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων