09/02/2023 10/02/2023 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος είχε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα, 9 Φεβρουαρίου 2023, με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, ο οποίος του εξέφρασε και προφορικώς τα συλλυπητήριά του για τα θύματα του καταστροφικού σεισμού στη νοτιοανατολική Τουρκία. Ο Μακαριώτατος δήλωσε προς τον Παναγιώτατο την αμέριστη συμπαράσταση της Αγιωτάτης Εκκλησίας της Ελλάδος...
09 Φεβρουαρίου, 2023 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2023 - 0:12

Συμπαράσταση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου στον Οικουμενικό Πατριάρχη για τους σεισμοπαθείς

Διαδώστε:
Συμπαράσταση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου στον Οικουμενικό Πατριάρχη για τους σεισμοπαθείς

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος είχε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα, 9 Φεβρουαρίου 2023, με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, ο οποίος του εξέφρασε και προφορικώς τα συλλυπητήριά του για τα θύματα του καταστροφικού σεισμού στη νοτιοανατολική Τουρκία.

Ο Μακαριώτατος δήλωσε προς τον Παναγιώτατο την αμέριστη συμπαράσταση της Αγιωτάτης Εκκλησίας της Ελλάδος προς τους δοκιμαζόμενους από τον σεισμό κατοίκους των πληγεισών περιοχών και την προθυμία της Ιεραρχίας, του ιερού κλήρου και του πιστού λαού της να συμβάλλουν στην ανακούφισή τους.

Ο Παναγιώτατος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του ιδίου και της Μητρός Εκκλησίας προς τον Μακαριώτατο για το ενδιαφέρον και την άμεση κινητοποίηση της Αγιωτάτης Εκκλησίας της Ελλάδος, καθώς, όπως είπε, αυτές τις δύσκολες ώρες χρειάζεται όλοι να επιδείξουμε αλληλεγγύη στους χιλιάδες εμπερίστατους συνανθρώπους μας.

 

(Φωτογραφία Αρχείου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων