02/02/2022 03/02/2022 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 στη Νέα Ζίχνη Σερρών, το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Συμβουλευτική σε σύγχρονα ζητήματα» (εξομολογητική), που υλοποίησε το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την Ι. Μητρόπολη Ζιχνών και Νευροκοπίου. Αρχικά πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των διοργανωτών του προγράμματος στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεο, ο...
02 Φεβρουαρίου, 2022 - 20:51
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2022 - 0:43

«Συμβουλευτική σε σύγχρονα ζητήματα»: Λήξη επιμορφωτικού προγράμματος του Ι.Π.Ε. στην Νέα Ζίχνη Σερρών

Διαδώστε:
«Συμβουλευτική σε σύγχρονα ζητήματα»: Λήξη επιμορφωτικού προγράμματος του Ι.Π.Ε. στην Νέα Ζίχνη Σερρών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 στη Νέα Ζίχνη Σερρών, το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Συμβουλευτική σε σύγχρονα ζητήματα» (εξομολογητική), που υλοποίησε το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την Ι. Μητρόπολη Ζιχνών και Νευροκοπίου.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των διοργανωτών του προγράμματος στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεο, ο οποίος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β’, Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ι.Π.Ε., για την στήριξη που προσφέρει στον κλήρο και το λαό της επαρχίας του.

Έπειτα έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νέας Ζίχνης η τελευταία επιμορφωτική συνάντηση του προγράμματος παρουσία του Δημάρχου κ. Παντελή Μπόζη, του Πανοσ. Αρχιμ. Θεολόγου Αλεξανδράκη, Αν. Διευθυντή του Ι.Π.Ε., του Αιδεσ. Πρωτοπρ. Γεωργίου Βαμβακίδη, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεως, και των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα.

 

 

Η καταληκτήρια συνάντηση περιελάμβανε εισήγηση από τον π. Θεολόγο με θέμα «Η πνευματική υποστήριξη στην σύγχρονη κοινωνία», ενώ ακολούθησε ανακεφαλαίωση των βασικών θεμάτων που αναπτύχθηκαν κατά την υλοποίηση του προγράμματος και συμπλήρωση ερωτηματολογίων αξιολόγησης του προγράμματος από τους συμμετέχοντες.

 

 

Στο τέλος της συνάντησης ο π. Γεώργιος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο και τον π. Θεολόγο για την παροχή της πολύτιμης αυτής επιμόρφωσης στους ιερείς και τα μέλη της ακριτικής Ι. Μητροπόλεως Ζιχνών και Νευροκοπίου. Ομοίως και ο Δήμαρχος κ. Μπόζης εκφράστηκε με θερμά λόγια προς τον Μακαριώτατο και προς τον π. Θεολόγο για τη στήριξη που προσέφεραν στην τοπική κοινωνία των Ζιχνών.

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης «Προγράμματα Διά Βίου Μάθησης του Ανθρώπινου Δυναμικού της Εκκλησίας – Ανάπτυξη Ανοιχτών Διαδικτυακών Μαθημάτων» (κωδικός ΟΠΣ 5073422) του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων