20/09/2023 20/09/2023 Συνάντηση με τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο του Συνδυασμού “Αττική Μπροστά” κ. Σπύρο Δημητρίου είχε σήμερα το πρωί της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου 2023, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Στην συνέχεια ο Μακαριώτατος συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Ελευθέριο Κοσμόπουλο κι αμέσως μετά με την υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο του Συνδυασμού “Αττική Ανεξάρτητη...
20 Σεπτεμβρίου, 2023 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2023 - 16:19

Συναντήσεις Αρχιεπισκόπου

Διαδώστε:
Συναντήσεις Αρχιεπισκόπου

Συνάντηση με τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο του Συνδυασμού “Αττική Μπροστά” κ. Σπύρο Δημητρίου είχε σήμερα το πρωί της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου 2023, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Στην συνέχεια ο Μακαριώτατος συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Ελευθέριο Κοσμόπουλο κι αμέσως μετά με την υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο του Συνδυασμού “Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση” κυρία Ελένη Αζά – Θεοδωρακοπούλου.

Κατόπιν, τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Συνδυασμού “Αθήνα Ψηλά” κυρία Θεοδώρα Βυζοβίτου και στην συνέχεια η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος του Συνδυασμού “Αττική Μπροστά” κυρία Μάρθα Σαμαρά.

Το μεσημέρι τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Θεσπρωτίας της Ν.Δ. κ. Βασίλειος Γιόγιακας και αμέσως μετά ο Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Βασίλειο Θώδας.

Αργότερα ο Μακαριώτατος είχε συνάντηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων κ. Χάρη Δούκα και μετά με τον υποψήφιο Δήμαρχο Λάρισας κ. Αθανάσιο Μαμάκο.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων