06/11/2023 06/11/2023 Συνάντηση με την Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ν.Δ. κυρία Μαρία Νάτσιου είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, όπου συζήτησαν διάφορα θέματα συνεργασίας. «Συζητήσαμε πώς θα μπορούσαμε Εκκλησία και Πολιτεία να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και από κοινού να αντιμετωπίσουμε προβλήματα υπερηλίκων» δήλωσε αμέσως μετά την συνάντηση...
06 Νοεμβρίου, 2023 - 14:09
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2023 - 14:10

Συναντήσεις Αρχιεπισκόπου

Διαδώστε:
Συναντήσεις Αρχιεπισκόπου

Συνάντηση με την Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ν.Δ. κυρία Μαρία Νάτσιου είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, όπου συζήτησαν διάφορα θέματα συνεργασίας.

«Συζητήσαμε πώς θα μπορούσαμε Εκκλησία και Πολιτεία να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και από κοινού να αντιμετωπίσουμε προβλήματα υπερηλίκων» δήλωσε αμέσως μετά την συνάντηση ο Αρχιεπίσκοπος.

«Με πολλή μεγάλη χαρά βρεθήκαμε με τον Μακαριώτατο, να ζητήσουμε την ευλογία του και την συμβολή του στις δράσεις μας και παράλληλα να μπορέσουμε και εμείς να στηρίξουμε το θεάρεστο έργο που επιτελεί για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας» τόνισε από την πλευρά της η κ. Νάτσιου.

Κατόπιν τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γεώργιος Κώτσηρας.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων