26/01/2024 26/01/2024 Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος είχε σήμερα το πρωί συναντήσεις με εκπροσώπους της Ευαγγελικής Εκκλησίας στην Ελλάδα, με επικεφαλής τον Αιδέσιμο Παναγιώτη Κανταρτζή και με τον Αρχιεπίσκοπο των εν Αθήναις Ρωμαιοκαθολικών κ. Θεόδωρο. Κύριο θέμα των συναντήσεων ήταν η ανταλλαγή σκέψεων και προβληματισμών για το σχέδιο νόμου περί γάμου των ομόφυλων...
26 Ιανουαρίου, 2024 - 14:18
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2024 - 14:23

Συναντήσεις Αρχιεπισκόπου Αθηνών με εκπροσώπους χριστιανικών δογμάτων για το θέμα του γάμου ομόφυλων ζευγαριών

Διαδώστε:
Συναντήσεις Αρχιεπισκόπου Αθηνών με εκπροσώπους χριστιανικών δογμάτων για το θέμα του γάμου ομόφυλων ζευγαριών

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος είχε σήμερα το πρωί συναντήσεις με εκπροσώπους της Ευαγγελικής Εκκλησίας στην Ελλάδα, με επικεφαλής τον Αιδέσιμο Παναγιώτη Κανταρτζή και με τον Αρχιεπίσκοπο των εν Αθήναις Ρωμαιοκαθολικών κ. Θεόδωρο.

Κύριο θέμα των συναντήσεων ήταν η ανταλλαγή σκέψεων και προβληματισμών για το σχέδιο νόμου περί γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και ιδιαίτερα για το συνακόλουθο νομικά ζήτημα της τεκνοθεσίας υπ’ αυτών.

Στις συναντήσεις παρέστησαν ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Καραμούζης και ο Γραμματέας της Συνοδικής Επιτροπής επί των Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων, Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Παπαμικρούλης.

 

Φωτό: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων