22/11/2022 22/11/2022 Συναντήσεις με πρόσωπα από την πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου είχε σήμερα ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης Ο Μακαριώτατος συναντήθηκε με τον πρώην υπουργό κ. Χρήστο Φώλια, με τον πρώην υπουργό κ. Γεώργιο Καλαντζή και τον Πρόεδρο της “Πατριωτικής Ένωσης” κ. Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, με τους οποίους και...
22 Νοεμβρίου, 2022 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2022 - 18:31

Συναντήσεις Αρχιεπισκόπου Αθηνών με πρόσωπα από την πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου

Διαδώστε:
Συναντήσεις Αρχιεπισκόπου Αθηνών με πρόσωπα από την πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου

Συναντήσεις με πρόσωπα από την πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου είχε σήμερα ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

  • Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Ο Μακαριώτατος συναντήθηκε με τον πρώην υπουργό κ. Χρήστο Φώλια, με τον πρώην υπουργό κ. Γεώργιο Καλαντζή και τον Πρόεδρο της “Πατριωτικής Ένωσης” κ. Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, με τους οποίους και συζήτησε θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας στη χώρα.

Ακόμη, ο Μακαριώτατος συναντήθηκε με τον αποστολικό νούντσιο στην Ελλάδα κ. Savio Hon Tai-Fai, ο οποίος αναχωρεί μετά από πέντε χρόνια θητείας στη χώρα μας. Με τον αποστολικό νούντσιο ο Μακαριώτατος είχε την ευκαιρία να συζητήσει θέματα που άπτονται των σχέσεων των δύο Εκκλησιών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων