20/12/2022 20/12/2022 Συνάντηση με τον πρώην Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Αθήνα είσαι εσύ” κ. Παύλο Γερουλάνο είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης Στην συνέχεια τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε ο Αναπληρωτής Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΠΑ.ΣΟ.Κ.- ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Χρήστος Ξενοκώστας. Το μεσημέρι ο Μακαριώτατος...
20 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2022 - 15:03

Συναντήσεις Αρχιεπισκόπου Αθηνών

Διαδώστε:
Συναντήσεις Αρχιεπισκόπου Αθηνών

Συνάντηση με τον πρώην Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Αθήνα είσαι εσύ” κ. Παύλο Γερουλάνο είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

  • Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Στην συνέχεια τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε ο Αναπληρωτής Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΠΑ.ΣΟ.Κ.- ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Χρήστος Ξενοκώστας.

Το μεσημέρι ο Μακαριώτατος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΠΑ.ΣΟ.Κ.- ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Μιχάλη Κατρίνη.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων