15/11/2023 15/11/2023 Σειρά συναντήσεων με νεοκλεγέντες δημάρχους είχε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023. Ο Μακαριώτατος συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Μάνδρας – Ειδυλλίας κ. Αρμόδιο Δρίκο και αργότερα με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Ευστάθιο Ψυρρόπουλο. Τον Δήμαρχο Ηλιούπολης συνόδευαν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Αρχιμανδρίτης Σπυρίδων...
15 Νοεμβρίου, 2023 - 17:10
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2023 - 17:18

Συναντήσεις Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τους νέους Δημάρχους Μάνδρας-Ειδυλλίας και Ηλιούπολης

Διαδώστε:
Συναντήσεις Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τους νέους Δημάρχους Μάνδρας-Ειδυλλίας και Ηλιούπολης

Σειρά συναντήσεων με νεοκλεγέντες δημάρχους είχε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023.

Ο Μακαριώτατος συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Μάνδρας – Ειδυλλίας κ. Αρμόδιο Δρίκο και αργότερα με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Ευστάθιο Ψυρρόπουλο. Τον Δήμαρχο Ηλιούπολης συνόδευαν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Αρχιμανδρίτης Σπυρίδων Κατραμάδος, προϊστάμενος του ιερού ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο η Πρέσβης της Αυστραλίας

Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος απηύθυνε νέα έκκληση για ειρήνη στη Γάζα κατά τη συνάντηση του με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης

(Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων