28/03/2023 28/03/2023 Σειρά συναντήσεων είχε σήμερα από νωρίς το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.  Πρώτος τον επισκλέφθηκε στην έδρα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών ο Δήμαρχος της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Κωνσταντίνος Λύρος. Συζήτησαν θέμετα κοινού ενδιαφέροντος ενώ από την πλευρά του ο κ. Λύρος προσκάλεσε τον Μακαριώτατο στις εκδηλώσεις “Εξόδου” που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο...
28 Μαρτίου, 2023 - 11:57
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2023 - 14:43

Συναντήσεις είχε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Διαδώστε:
Συναντήσεις είχε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Σειρά συναντήσεων είχε σήμερα από νωρίς το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. 

Πρώτος τον επισκλέφθηκε στην έδρα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών ο Δήμαρχος της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Κωνσταντίνος Λύρος. Συζήτησαν θέμετα κοινού ενδιαφέροντος ενώ από την πλευρά του ο κ. Λύρος προσκάλεσε τον Μακαριώτατο στις εκδηλώσεις “Εξόδου” που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στο Μεσολόγγι στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για την θρυλική Έξοδοδο του Μεσολογγίου.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Επιτετραμμένο της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας στην Αθήνα κ. Firas Al Rashidi. Κατά τη διάρκεια της συζήτηση ο Αρχιεοπίσκοπος κ.κ.Ιερώνυμος αναφέρθηκε στο πρόσφατο ταξίδι του στο Πατριαρχείο Αντιοχείας και τις επισκέψεις σε Συρία και Λίβανο.

 

Ακολούθησε η επίσκεψη του Βουλευτή Α’ Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ Κώστα Σκανδαλίδη με τον οποίο ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος είχε συνομιλία. Από την πλευρά του ο κ. Σακνδαλίδης προσέφερε στον Μακαριώτατο ένα βιβλίο.

 

Αμέσως μετά τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ιωάννης Βλάσσης.

Το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος είχε συνάντηση με τον πρώην Πρύτανη του ΕΚΠΑ και Καθηγητή Ιατρικής κ. Χρήστο Κίττα και στην συνέχεια με τον πρώην Υπουργό κ. Λουκά Αποστολίδη.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων