12/09/2023 12/09/2023 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής κ. Νικόλαο Μπάμπαλο είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Στην συνέχεια τον Μακαριώτατο επισκέφθηκε η Δήμαρχος Ορχομενού Παρασκευή Καράλη, όπου συζήτησαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Κατόπιν, ο Αρχιεπίσκοπος είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Γέροντα Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριο κι αμέσως μετά με τον πρώην Περιφερειάρχη...
12 Σεπτεμβρίου, 2023 - 16:01
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2023 - 15:55

Συναντήσεις του Αρχιεπισκόπου Αθηνών με τον Μητροπολίτη Γέροντα Πριγκηποννήσων και πολιτικούς

Διαδώστε:
Συναντήσεις του Αρχιεπισκόπου Αθηνών με τον Μητροπολίτη Γέροντα Πριγκηποννήσων και πολιτικούς

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής κ. Νικόλαο Μπάμπαλο είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Στην συνέχεια τον Μακαριώτατο επισκέφθηκε η Δήμαρχος Ορχομενού Παρασκευή Καράλη, όπου συζήτησαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Κατόπιν, ο Αρχιεπίσκοπος είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Γέροντα Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριο κι αμέσως μετά με τον πρώην Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ιωάννη Σγουρό.

Το μεσημέρι εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μακαριώτατο πραγματοποίησε ο Πρόξενος της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα κ. Δημήτριος Αγγελοσόπουλος.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

    

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων