24/10/2023 24/10/2023 Σειρά συναντήσεων με υπηρεσιακούς παράγοντες είχε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος το πρωί της Τρίτης 24 Οκτωβρίου 2023. Αρχικά ο Μακαριώτατος υποδέχθηκε τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Ιωάννη Μπρατάκο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διήρκεσε μισή ώρα, ο Μακαριώτατος και ο κ. Μπρατάκος είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν...
24 Οκτωβρίου, 2023 - 15:53
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2023 - 16:00

Συναντήσεις του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με υπηρεσιακούς παράγοντες

Διαδώστε:
Συναντήσεις του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με υπηρεσιακούς παράγοντες

Σειρά συναντήσεων με υπηρεσιακούς παράγοντες είχε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος το πρωί της Τρίτης 24 Οκτωβρίου 2023.

Αρχικά ο Μακαριώτατος υποδέχθηκε τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Ιωάννη Μπρατάκο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διήρκεσε μισή ώρα, ο Μακαριώτατος και ο κ. Μπρατάκος είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την τρέχουσα επικαιρότητα και να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Στη συνέχεια ο Μακαριώτατος συναντήθηκε με τον επιτετραμμένο της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας κ. Firas Al Rashidi, αλλά και τον Πρέσβη του Μεξικού κ. Alejandro Garcia Moreno Elizondo, με τους οποίους συζήτησαν τις τρέχουσες διεθνείς εξελίξεις.

(Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων