24/05/2023 24/05/2023 Η Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, η Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Μελίνα Τραυλού και η Διευθύντρια της Ένωσης Αικατερίνη Πέππα επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Ο Μακαριώτατος καλωσόρισε τις τρεις κυρίες και μίλησε μαζί τους για διάφορα θέματα. Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης Στην συνάντηση παρέστη και ο Διευθυντής...
24 Μαΐου, 2023 - 16:42
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2023 - 16:46

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αθηνών με την Πρόεδρο Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και την Μίνα Γκάγκα

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αθηνών με την Πρόεδρο Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και την Μίνα Γκάγκα

Η Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, η Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Μελίνα Τραυλού και η Διευθύντρια της Ένωσης Αικατερίνη Πέππα επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Ο Μακαριώτατος καλωσόρισε τις τρεις κυρίες και μίλησε μαζί τους για διάφορα θέματα.

  • Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Στην συνάντηση παρέστη και ο Διευθυντής του του Γραφείου της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και Διευθυντής του Γραφείου Ευρωπαϊκής Διασύνδεσης της Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιώτης.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων