23/06/2022 23/06/2022 Με τον πρώην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη (και παλαιότερα Δημόσιας Τάξης) Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ξεκίνησε ο σημερινός κύκλος συναντήσεων του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Στη συνέχεια ο Μακαριώτατος συνάντησε τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή της Ν.Δ. Γεώργιο Κουμουτσάκο και ακολούθως θα δει την Αντιπρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου Γεωργία Μαραγκού. Επίσης, στις 12.30...
23 Ιουνίου, 2022 - 10:05
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2022 - 11:21

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αθηνών-Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αθηνών-Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Με τον πρώην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη (και παλαιότερα Δημόσιας Τάξης) Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ξεκίνησε ο σημερινός κύκλος συναντήσεων του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Στη συνέχεια ο Μακαριώτατος συνάντησε τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή της Ν.Δ. Γεώργιο Κουμουτσάκο και ακολούθως θα δει την Αντιπρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου Γεωργία Μαραγκού. Επίσης, στις 12.30 έχει συνάντηση με τον Παύλο Χρηστίδη, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ. ΑΛ.

Φωτό αρχείου: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων