12/01/2024 12/01/2024 Την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών θα επισκεφθεί αύριο, Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024, στις 10 το πρωί, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών μετά την εκλογή του κ. Κασσελάκη στην θέση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.  Η συνάντηση, αν και θα έχει εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αναμένεται να έχει ιδιαίτερο...
12 Ιανουαρίου, 2024 - 11:56
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2024 - 14:49

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με Στέφανο Κασσελάκη αύριο στην Αρχιεπισκοπή

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με Στέφανο Κασσελάκη αύριο στην Αρχιεπισκοπή

Την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών θα επισκεφθεί αύριο, Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024, στις 10 το πρωί, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών μετά την εκλογή του κ. Κασσελάκη στην θέση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η συνάντηση, αν και θα έχει εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς θα γίνει σε μια περίοδο που το ζήτημα του νομοσχεδίου για τον γάμο ομοφύλων που θα φέρει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή, κυριαρχεί στο δημόσιο διάλογο, με τον κ. Κασσελάκη να δηλώνει χθες ότι το κόμμα του θα ψηφίσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την επίσκεψη του στο Φανάρι και τη συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, θέμα για το οποίο μίλησε στη χθεσινή τηλεοπτική συνάντηση στο STAR Chanell, θα γίνει δεκτός και από τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ελλάδος, Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων