27/04/2023 27/04/2023 Συνάντηση με την Γραμματέα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων της Ν.Δ. κυρία Χρυσαυγή Ατσιδάκου και την Συντονίστρια Αττικής της Γραμματείας κυρία Δέσποινα Αχματιώτη είχε το πρωί της Πέμπτης 27 Απριλίου 2023 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Κατόπιν τον Μακαριώτατο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ρεθύμνου της Ν.Δ. κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης κι αμέσως μετά ο...
27 Απριλίου, 2023 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2023 - 17:14

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον Αρχιεπίσκοπο Καναδά

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον Αρχιεπίσκοπο Καναδά

Συνάντηση με την Γραμματέα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων της Ν.Δ. κυρία Χρυσαυγή Ατσιδάκου και την Συντονίστρια Αττικής της Γραμματείας κυρία Δέσποινα Αχματιώτη είχε το πρωί της Πέμπτης 27 Απριλίου 2023 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Κατόπιν τον Μακαριώτατο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ρεθύμνου της Ν.Δ. κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης κι αμέσως μετά ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Περιφέρεια Βοιωτίας κ. Λάμπρος Σκάρλας, ενώ στην συνέχεια η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. στην Περιφέρεια Βοιωτίας κυρία Ασπασία Σίμου.

Το μεσημέρι τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Καναδά κ. Σωτήριος.

Παράλληλα ο Αρχιεπίσκοπος υπέγραψε Πρωτόκολλο Συνεργασίας με την ΜΚΟ «Φροντίδα για το Μέλλον».

(Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων