13/12/2023 13/12/2023 Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο των Ιεροψαλτών Τρικάλων Αθανάσιο Γ. Δημητρίου, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα αυτές τις ημέρες. Τον Πρόεδρο συνόδευε ο Άρχων Μαΐστορας Γρηγόρης Νταραβάνογλου, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Αρχιεπίσκοπο. Ο κ. Δημητρίου ευχήθηκε καλές γιορτές στον Μακαριώτατο, ενώ παράλληλα οι...
13 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:52
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2023 - 16:08

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον Πρόεδρο των Ιεροψαλτών Τρικάλων

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον Πρόεδρο των Ιεροψαλτών Τρικάλων

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο των Ιεροψαλτών Τρικάλων Αθανάσιο Γ. Δημητρίου, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα αυτές τις ημέρες.

Τον Πρόεδρο συνόδευε ο Άρχων Μαΐστορας Γρηγόρης Νταραβάνογλου, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Αρχιεπίσκοπο.

Ο κ. Δημητρίου ευχήθηκε καλές γιορτές στον Μακαριώτατο, ενώ παράλληλα οι δύο πλευρές συζήτησαν για θέματα που άπτονται της Τρικαλινής Ιεροψαλτικής κοινότητας. Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Πρόεδρος των Ιεροψαλτών Τρικάλων πρόσφερε στον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο τοπικά προϊόντα.

Επίσης ο Πρόεδρος Αθανάσιος Γ. Δημητρίου συναντήθηκε και με τον Διευθυντή του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσως Αρχιμαδρίτη Θεολόγο Αλεξανδράκη και συζήτησαν θέματα συνεργασίας των δύο φορέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων