09/08/2022 09/08/2022 Συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο είχε σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. Οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα τις τρέχουσας επικαιρότητας με τον κ. Θεοδωρικάκο να αναφέρει σε ανάρτησή του ότι πάντα οι συζητήσεις με τον Αρχιεπίσκοπο έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. “Είχα σήμερα την χαρά και την τιμή να...
09 Αυγούστου, 2022 - 11:52
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2022 - 11:53

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο είχε σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα τις τρέχουσας επικαιρότητας με τον κ. Θεοδωρικάκο να αναφέρει σε ανάρτησή του ότι πάντα οι συζητήσεις με τον Αρχιεπίσκοπο έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

“Είχα σήμερα την χαρά και την τιμή να συναντηθώ με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.Ιερώνυμο. Πάντα οι συζητήσεις με τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας μας έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον”, έγραψε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων