05/10/2022 05/10/2022 Επίσκεψη πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος στο διάλλειμα των εργασιών της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχία. Επικεφαλής της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 5 Οκτωβρίου ήταν ο πρόεδρος π. Γεώργιος Σελλής. Τα μέλη του Δ. Σ. του Ι.Σ.Κ.Ε. υποδέχτηκε εγκάρδια ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ....
05 Οκτωβρίου, 2022 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2022 - 21:29

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου – ΙΣΚΕ: Συζητήθηκαν προβλήματα των κληρικών

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου – ΙΣΚΕ:  Συζητήθηκαν προβλήματα των κληρικών

Επίσκεψη πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος στο διάλλειμα των εργασιών της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχία.

Επικεφαλής της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 5 Οκτωβρίου ήταν ο πρόεδρος π. Γεώργιος Σελλής.

Τα μέλη του Δ. Σ. του Ι.Σ.Κ.Ε. υποδέχτηκε εγκάρδια ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας.

Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον εφημεριακό κλήρο και ανταλλάχθηκαν εκατέρωθεν ευχές για την ενδυνάμωση, προς όφελος της Αγιωτάτης Εκκλησίας της Ελλάδος και ιδιαίτερα του εφημεριακού κλήρου, της αγαστής συνεργασίας της Ιεράς Συνόδου μετά του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων