31/10/2023 31/10/2023 Με την αντιπροσωπεία εκ της Θεολογικής Ακαδημίας της Βολινίας συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τα μέλη και συζήτησαν διάφορα ζητήματα για συνεργασία σε εκπαιδευτικά θέματα και στην ανάγκη ποιμαντικής στη μεταπολεμική περίοδο και την πιθανή συνεργασία με το ίδρυμα ποιμαντικής επιμόρφωσης σε διαδικτυακά σεμινάρια ποιμαντικής....
31 Οκτωβρίου, 2023 - 14:05
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2023 - 14:10

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με αντιπροσωπεία εκ της Θεολογικής Ακαδημίας της Βολινίας

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με αντιπροσωπεία εκ της Θεολογικής Ακαδημίας της Βολινίας

Με την αντιπροσωπεία εκ της Θεολογικής Ακαδημίας της Βολινίας συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τα μέλη και συζήτησαν διάφορα ζητήματα για συνεργασία σε εκπαιδευτικά θέματα και στην ανάγκη ποιμαντικής στη μεταπολεμική περίοδο και την πιθανή συνεργασία με το ίδρυμα ποιμαντικής επιμόρφωσης σε διαδικτυακά σεμινάρια ποιμαντικής.

Την αντιπροσωπεία της Θεολογικής Σχολής, που έχει έδρα το Λούτσκ της δυτικής Ουκρανίας, αποτελούν ο Πρύτανης της, πρωτοπρεσβύτερος Δρ Volodymyr Vakin, Καθηγητής Κανονικού Δικαίου, ο αντιπρύτανης, υπεύθυνος εκπαίδευσης, πρωτοπρεσβύτερος Δρ Vladyslav Fulmes, καθηγητής εκκλησιαστικής ιστορίας, ο Αρχιμανδρίτης και Ηγούμενος της Ιεράς Μονής του Αγίου Νικολάου Zhydychyn, Δρ Konstantinos Marchenko, Καθηγητής Ποιμαντικής και ο επικεφαλής του γραφείου τύπου της Ακαδημίας Πρωτοπρεσβύτερος Viktor Pushko, Καθηγητής Πατρολογίας.

Την διερμηνεία εξυπηρέτησε ο Basil Prus, μεταπτυχιακός φοιτητής ΑΠΘ. Την αντιπροσωπεία συνόδευσε ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου.

Φωτογραφία: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων