13/01/2022 13/01/2022 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα, η νέα Πρέσβης της Ελλάδας στο Βατικανό κα Κάτια Γεωργίου. Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε την Πρέσβη και της ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο της. Από την πλευρά της η κα Γεωργίου ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την υποδοχή και εξέφρασε...
13 Ιανουαρίου, 2022 - 20:19
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2022 - 20:32

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με την νέα Πρέσβη της Ελλάδας στο Βατικανό

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με την νέα Πρέσβη της Ελλάδας στο Βατικανό

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα, η νέα Πρέσβης της Ελλάδας στο Βατικανό κα Κάτια Γεωργίου.

Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε την Πρέσβη και της ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο της. Από την πλευρά της η κα Γεωργίου ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την υποδοχή και εξέφρασε τη χαρά της για τη συνάντηση τονίζοντας πως ήθελε να πάρει την ευχή του Μακαριωτάτου πριν αναχωρήσει για την Ιταλία.

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων