22/09/2021 22/09/2021 Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος (Ι.Σ.Κ.Ε.) θα έχει αύριο Πέμπτη 23/09 ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Νωρίτερα στις 9 η ώρα το πρωί θα υπογραφεί σύμβαση μεταξύ του «Βαφειαδακείου Ιδρύματος» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Δήμου Βύρωνα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ανακαίνιση του Βρεφονηπιακού Σταθμού...
22 Σεπτεμβρίου, 2021 - 12:48
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2021 - 13:28

Συνάντηση αύριο Αρχιεπισκόπου με το Δ.Σ. του ΙΣΚΕ

Διαδώστε:
Συνάντηση αύριο Αρχιεπισκόπου με το Δ.Σ. του ΙΣΚΕ

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος (Ι.Σ.Κ.Ε.) θα έχει αύριο Πέμπτη 23/09 ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Νωρίτερα στις 9 η ώρα το πρωί θα υπογραφεί σύμβαση μεταξύ του «Βαφειαδακείου Ιδρύματος» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Δήμου Βύρωνα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ανακαίνιση του Βρεφονηπιακού Σταθμού στον Βύρωνα Αττικής.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χρήστο Καραγιάννη στις 10:00π.μ. και στις 12:00 με τον Βουλευτή Καβάλας της Ν.Δ. κ. Μακάριο Λαζαρίδη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων