05/12/2023 05/12/2023 Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, είχε το πρωί της Τρίτης, 5 Νοεμβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.  Ο Μακαριώτατος αφού αρχικά καλωσόρισε τον κ. Σπανό τον συνεχάρη για την επανεκλογή του στη θέση του αξιώματος το οποίο ήδη κατέχει. Ακολούθησε συζήτηση επί θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος και συνεργασίας.. Ο Περιφερειάρχης...
05 Δεκεμβρίου, 2023 - 12:34
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2023 - 13:26

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, είχε το πρωί της Τρίτης, 5 Νοεμβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. 

Ο Μακαριώτατος αφού αρχικά καλωσόρισε τον κ. Σπανό τον συνεχάρη για την επανεκλογή του στη θέση του αξιώματος το οποίο ήδη κατέχει. Ακολούθησε συζήτηση επί θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος και συνεργασίας..

Ο Περιφερειάρχης αφού έλαβες την ευχή του Αρχιεπισκόπου τον ευχαρίστησε για τη συνάντηση την οποία είχαν.

“Η ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου είναι πολύτιμο πνευματικό και ψυχικό εφόδιο για τη νέα μας θητεία και όχι μόνο. Μακαριώτατε, σας ευχαριστούμε!”, έγραψε ο κ. Σπανός σε ανάρτησή του λίγη ώρα μετά τη συνάντηση.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων