14/03/2019 14/03/2019 Με τον Υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Άγγελο Τόλκα συναντήθηκε το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος. Κατά τη συνάντηση αναφέρθηκαν στο μεταναστευτικό ζήτημα χαρακτηρίζοντάς το παγκόσμιο φαινόμενο και ο υφυπουργός εξήρε το έργο της Εκκλησιας και της Αποστολής υπογραμμίζοντας τη σημαντική στήριξη που παρέχουν. «Συζητήσαμε για τη μεγάλη συμβολή της Εκκλησίας και...
14 Μαρτίου, 2019 - 11:27
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2019 - 11:48

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τον Υφ. Μεταναστευτικής Πολιτικής

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τον Υφ. Μεταναστευτικής Πολιτικής

Με τον Υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Άγγελο Τόλκα συναντήθηκε το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος.
Κατά τη συνάντηση αναφέρθηκαν στο μεταναστευτικό ζήτημα χαρακτηρίζοντάς το παγκόσμιο φαινόμενο και ο υφυπουργός εξήρε το έργο της Εκκλησιας και της Αποστολής υπογραμμίζοντας τη σημαντική στήριξη που παρέχουν.

«Συζητήσαμε για τη μεγάλη συμβολή της Εκκλησίας και τους τομείς που μπορούμε να αναζητήσουμε νέες συνεργασίες για το κρίσιμο ζήτημα του μεταναστευτικού» δήλωσε μετά την συνάντηση ο κ. Τόλκας και σημείωσε ότι «ήταν μία σημαντική συνάντηση και σε αυτό το πλαίσιο οι καλές σχέσεις μπορούν να προχωρήσουν, ώστε να έχουν αποτελέσματα που θα ευνοούν τους ανθρώπους, την χώρα και τις τοπικές κοινωνίες«. Ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την χαρά του για την επίσκεψη του υφυπουργού και ανέφερε πως αντάλλαξαν απόψεις σε πολλά θέματα τονίζοντας πως «η Εκκλησία πάντοτε είναι διατεθειμένη να βοηθήσει στα προβλήματα της κάθε εποχής και της κάθε κοινωνίας».

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων