24/09/2021 24/09/2021 Συνάντηση με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Νικόλαο Ταγαρά είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Ο κ. Ταγαράς ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την υποδοχή και την συνάντηση και αναφέρθηκε στις δυνατότητες του υπουργείου και στην ανάγκη να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα προκαλούνται κυρίως απο τις καιρικές συνθήκες. Από...
24 Σεπτεμβρίου, 2021 - 12:04
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2021 - 12:51

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Νικόλαο Ταγαρά είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ο κ. Ταγαράς ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την υποδοχή και την συνάντηση και αναφέρθηκε στις δυνατότητες του υπουργείου και στην ανάγκη να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα προκαλούνται κυρίως απο τις καιρικές συνθήκες.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τον υφυπουργό και αναφέρθηκε στις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές και στις προσπάθειες που καταβάλει η Εκκλησία για να στηρίξει τους πληγέντες, ενώ σημείωσε και τις πρωτοβουλίες της Εκκλησίας για την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων