12/05/2022 12/05/2022 Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, Αθανάσιο Πλεύρη, είχε στις 3 το μεσημέρι στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας με τον Υπουργό Υγείας υπέγραψαν συμφωνία για τη δημιουργία πολυιατρείου στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Αρχιεπισκοπής στον Αυλώνα. Ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε...
12 Μαΐου, 2022 - 16:03
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2022 - 16:12

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου-Υπουργού Υγείας – Τι συζητήθηκε

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου-Υπουργού Υγείας – Τι συζητήθηκε

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, Αθανάσιο Πλεύρη, είχε στις 3 το μεσημέρι στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας με τον Υπουργό Υγείας υπέγραψαν συμφωνία για τη δημιουργία πολυιατρείου στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Αρχιεπισκοπής στον Αυλώνα.

Ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στην πολύ καλή σχέση και συνεργασία που έχει η Εκκλησία με το υπουργείο Υγείας και μίλησε για το νέο έργο που ετοιμάζεται στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Αρχιεπισκοπής στον Αυλώνα. Πρόκειται για μία καινούργια δομή πολυιατρείου που θα καλύπτει τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον υπουργό και τους συνεργάτες του για την στήριξη και ευχήθηκε να υλοποιηθεί άμεσα.

Ο κ. Πλεύρης, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την συνάντηση και χαρακτήρισε πολύ σημαντική την πρωτοβουλία της Αρχιεπισκοπής. «Εγκαινιάζουμε κάτι ιδιαιτέρως καινοτόμο, καθώς αναπτύσσουμε μία δομή ιατρείου-πολυιατρείου εντός μιας κατασκήνωσης που ανήκει στην Αρχιεπισκοπή με την ιδιαιτερότητα ότι καλύπτει τις ανάγκες όσων βρίσκονται στις κατασκηνώσεις, αλλά και της τοπικής κοινωνίας. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε περισσότερες μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας με γνώμονα πάντοτε το καλό του πολίτη» σημείωσε ο υπουργός.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης, Εurokinissi

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων