18/09/2023 18/09/2023 Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Οδυσσέα – Ιωάννη Ζώρα είχε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Ο κ. Ζώρας ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την συνάντηση και τον κάλεσε στην τελετή αναγόρευσης του σε επίτιμο Διδάκτορα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από την...
18 Σεπτεμβρίου, 2023 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2023 - 16:46

Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με τον Οδυσσέα Ζώρα

Διαδώστε:
Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με τον Οδυσσέα Ζώρα

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Οδυσσέα – Ιωάννη Ζώρα είχε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ο κ. Ζώρας ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την συνάντηση και τον κάλεσε στην τελετή αναγόρευσης του σε επίτιμο Διδάκτορα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα για την επίσκεψη και την πρόσκληση και τον συνεχάρη για την αναγόρευσή του.

Φωτό: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων