23/08/2019 23/08/2019 Ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας συναντήθηκε σήμερα 23 Αυγούστου με τον Mακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Σταϊκούρας ζήτησε και έλαβε την ευλογία του Μακαριώτατου για το δύσκολο έργο που...
23 Αυγούστου, 2019 - 11:56
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2019 - 13:00

Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο υπουργός Οικονομικών

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο υπουργός Οικονομικών

Ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας συναντήθηκε σήμερα 23 Αυγούστου με τον Mακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Σταϊκούρας ζήτησε και έλαβε την ευλογία του Μακαριώτατου για το δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει στον τομέα της Οικονομίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων