17/05/2019 17/05/2019 Το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, θα πραγματοποιήσει συναυλία αφιερωμένη στην Άλωση της Πόλης. Η Συναυλία με τίτλο, «Εάλω η Πόλις», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 και ώρα 8 μ.μ.στον υπαίθριο χώρο του Αρχοντικού των Μπενιζέλων, στην οδού Αδριανού 96 στην Πλάκα. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μουσικά ακούσματα...
17 Μαΐου, 2019 - 19:20

Συναυλία αφιερωμένη στην Άλωση της Πόλης

Διαδώστε:
Συναυλία αφιερωμένη στην Άλωση της Πόλης

Το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, θα πραγματοποιήσει συναυλία αφιερωμένη στην Άλωση της Πόλης. Η Συναυλία με τίτλο, «Εάλω η Πόλις», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 και ώρα 8 μ.μ.στον υπαίθριο χώρο του Αρχοντικού των Μπενιζέλων, στην οδού Αδριανού 96 στην Πλάκα. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μουσικά ακούσματα τα οποία μας συνδέουν με τα βιώματα του ελληνισμού της Πόλης και της Μικράς Ασίας και θα ερμηνεύσουν οι: Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Νάκος, Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος, Σταύρος Χαλιαμπαλιάς & Παναγιώτης Σδούκος. Θα συνοδεύει η ορχήστρα ΚΑΝΩΝ υπο την διεύθυνση του κ. Γεωργίου Δεμελή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων