24/10/2022 24/10/2022 Η Υπηρεσία Διοργάνωσης μουσικών εκδηλώσεων, Βυζαντινής και Ευρωπαϊκής Μουσικής και Ηχογραφήσεων και το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου των Όπλων, διοργανώνουν την θεματική συναυλία «Η Κυρά της Ρω». Η συναυλία, η οποία είναι αφιερωμένη σε μια εμβληματική φυσιογνωμία, την Δέσποινα Αχλαδιώτη, την...
24 Οκτωβρίου, 2022 - 16:37
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2022 - 16:41

Συναυλία “Η Κυρά της Ρω” από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Διαδώστε:
Συναυλία “Η Κυρά της Ρω” από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Η Υπηρεσία Διοργάνωσης μουσικών εκδηλώσεων, Βυζαντινής και Ευρωπαϊκής Μουσικής και Ηχογραφήσεων και το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου των Όπλων, διοργανώνουν την θεματική συναυλία «Η Κυρά της Ρω».

Η συναυλία, η οποία είναι αφιερωμένη σε μια εμβληματική φυσιογνωμία, την Δέσποινα Αχλαδιώτη, την κυρά της Ρώ, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στη Τεχνόπολη στο Γκάζι, στο Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» στο Αεριοφυλάκιο 1.

Η Δέσποινα Αχλαδιώτη, αποτελεί μια σύγχρονη Ελληνίδα η οποία φύλαγε Θερμοπύλες και ύψωνε για δεκαετίες την γαλανόλευκη στην εσχατιά της ελληνικής γης.

Πρόκειται για μια συναυλία που είναι αφιερωμένη και σε χιλιάδες απλούς καθημερινούς ανθρώπους, οι οποίοι με πατριωτισμό και ανιδιοτέλεια, έζησαν και θυσίασαν ακόμη και την ίδια τους την ζωή για την Ελλάδα.

Τραγουδούν: Σοφία Μάνου, Γιώργος Ντόβολος

Ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Διεύθυνση Ορχήστρας Γεώργιος Δεμελής

Συμμετέχει ο Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Νάκος

Αφήγηση: Ναταλία Δραγούμη
Κείμενα: Ρένος – Νεκτάριος Παυλάκης

Χορεύει η Ομάδα Χορού του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Όπλων

Είσοδος Ελεύθερη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων