22/03/2024 22/03/2024 Συνήλθε το πρωί της Πέμπτης, 21 Μαρτίου 2024 στην Αθήνα σε προγραμματισμένη Συνεδρία το Δ.Σ. της Διοικούσας Επιτροπής του Συνοδικού Γραφείου των Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος. Η Συνεδρία έλαβε χώρα στα Γραφεία της Ιεράς Συνόδου (Αίθουσα Συνεδριάσεων Αποστολικής Διακονίας, Γ᾽ Όροφος) υπό την Προεδρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δωδώνης κ. Χρυσοστόμου και παρουσία του...
22 Μαρτίου, 2024 - 16:47
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2024 - 16:38

Συνεδρίασε η Διοικούσα Επιτροπή του Συνοδικού Γραφείου των Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος

Διαδώστε:
Συνεδρίασε η Διοικούσα Επιτροπή του Συνοδικού Γραφείου των Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος

Συνήλθε το πρωί της Πέμπτης, 21 Μαρτίου 2024 στην Αθήνα σε προγραμματισμένη Συνεδρία το Δ.Σ. της Διοικούσας Επιτροπής του Συνοδικού Γραφείου των Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η Συνεδρία έλαβε χώρα στα Γραφεία της Ιεράς Συνόδου (Αίθουσα Συνεδριάσεων Αποστολικής Διακονίας, Γ᾽ Όροφος) υπό την Προεδρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δωδώνης κ. Χρυσοστόμου και παρουσία του Αντιπροέδρου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. κ. Θεοφίλου, του Γραμματέως Αρχιμανδρίτη π. Σπυρίδωνος Κατραμάδου και των λοιπών Μελών, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν σημαντικά θέματα Ημερησίας Διατάξεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων