03/02/2021 03/02/2021 Συνεδριάζει σήμερα και αύριο μέσω τηλεδιάσκεψης η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, προκειμένου να ασχοληθεί με θέματα Ημερησίας Διατάξεως, όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση που εξεδόθη. Αυτή την ώρα (13.30) πραγματοποιείται η επίσημη παρουσίαση του Μεταλλίου της Εκκλησίας της Ελλάδος για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Φωτογραφίες: Γιώργος Φερδής...
03 Φεβρουαρίου, 2021 - 8:55
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2021 - 13:42

Συνεδριάζει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος – Σήμερα παρουσιάζεται το Μετάλλιο της Εκκλησίας για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Διαδώστε:
Συνεδριάζει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος – Σήμερα παρουσιάζεται το Μετάλλιο της Εκκλησίας για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Συνεδριάζει σήμερα και αύριο μέσω τηλεδιάσκεψης η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, προκειμένου να ασχοληθεί με θέματα Ημερησίας Διατάξεως, όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση που εξεδόθη.

Αυτή την ώρα (13.30) πραγματοποιείται η επίσημη παρουσίαση του Μεταλλίου της Εκκλησίας της Ελλάδος για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Φωτογραφίες: Γιώργος Φερδής

Η τελετή θα διεξαχθεί από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, στην αίθουσα της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στο Μέγαρο της Ιεράς Συνόδου, τηρουμένων όλων των απαιτουμένων υγειονομικών μέτρων.

Η δράση πραγματοποιείται με την ευθύνη της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Ακαδημίας Εκκλησιαστικών Τεχνών, στο πλαίσιο των Συνοδικών και Περιφερειακών Εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Το μετάλλιο φιλοτέχνησε ο Χρυσοχοϊκός Οίκος «Μιχαλάς».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον διαδικτυακό ιστότοπο www.ekklisia1821.gr καθώς και τους αντίστοιχους λογαριασμούς στο Facebook, στο Instagram, στο YouTube και στο Twitter, που η Εκκλησία της Ελλάδος ειδικώς δημιούργησε για το σύνολο των επετειακών δράσεων.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων