12/10/2020 12/10/2020 Συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών του Καναδά κ. François-Philippe Champagne θα έχει το μεσημέρι, στις 14:30, στο Μέγαρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Το πρωί ο Μακαριώτατος θα προεδρεύσει στις εργασίες της πρώτης ημέρας της τακτικής συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδους για το μήνα Οκτώβριο. Υπενθυμίζεται ότι η...
12 Οκτωβρίου, 2020 - 9:16
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2020 - 8:31

Συνεδριάζει η ΔΙΣ – Στον Αρχιεπ. Αθηνών ο Καναδός ΥΠΕΞ

Διαδώστε:
Συνεδριάζει η ΔΙΣ – Στον Αρχιεπ. Αθηνών ο Καναδός ΥΠΕΞ

Συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών του Καναδά κ. François-Philippe Champagne θα έχει το μεσημέρι, στις 14:30, στο Μέγαρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Το πρωί ο Μακαριώτατος θα προεδρεύσει στις εργασίες της πρώτης ημέρας της τακτικής συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδους για το μήνα Οκτώβριο.

Υπενθυμίζεται ότι η ΔΙΣ κατά την τελευταία της έκτακτη συνεδρίαση στις 29 Σεπτεμβρίου αποφάσισε την αναβολή της Ιεραρχίας, που ήταν προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο .

«Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, κατόπιν διεξοδικής συζητήσεως και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις εγγράφως εξεφρασμένες απόψεις απάντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών της σεπτής Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, απεφάσισε κατά πλειοψηφία την εν ευθέτω χρόνω μετάθεση της συγκλήσεως της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, ως άλλωστε εξέφρασαν στην πλειοψηφία τους τα Μέλη Αυτής» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ΔΙΣ.

Φωτογραφία: Γιώργος Φερδής

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων