04/02/2019 04/02/2019 Μέσα σε ένα ιδιαίτερα καθοριστικό διάστημα για την Εκκλησία, αλλά και τις σχέσεις της  με την πολιτεία συνέρχεται αυτή την εβδομάδα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος. Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι θεωρείται απίθανο να ασχοληθεί με τις προωθούμενες συνταγματικές αλλαγές, καθώς το σχέδιο νόμου δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα από τη κυβέρνηση...
04 Φεβρουαρίου, 2019 - 9:43

Συνέρχεται από 5-7 Φεβρουαρίου η ΔΙΣ

Διαδώστε:
Συνέρχεται από 5-7 Φεβρουαρίου η ΔΙΣ

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα καθοριστικό διάστημα για την Εκκλησία, αλλά και τις σχέσεις της  με την πολιτεία συνέρχεται αυτή την εβδομάδα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι θεωρείται απίθανο να ασχοληθεί με τις προωθούμενες συνταγματικές αλλαγές, καθώς το σχέδιο νόμου δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα από τη κυβέρνηση και ο διάλογος  βρίσκεται θεωρητικά σε εξέλιξη μέσω της Ειδικής Επιτροπής Διαλόγου που έχει συσταθεί.

Σύμφωνα με τη ανακοίνωση της ΔΙΣ:  “Συνέρχεται την Τρίτη 5 και την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, της 162ης Συνοδικής Περιόδου, προκειμένου να ασχοληθεί με τα θέματα της Ημερησίας Διατάξεως”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων